Nieuws

NCp_ALFABET_omslag.png

Bron: beeldbank Nieuw Creatief Peil 

Nieuw Creatief Peil in 26 letters

29 februari 2016

Bij Nieuw Creatief Peil wordt er hard gewerkt om voor al onze klanten Attention te genereren. Beginnend bij de Shaker Sessie als Kick-off, gevolgd door het Design van onder andere Logos en Websites. Naast dat we er elke dag naar streven om hier al onze energie en Creativiteit in te stoppen, zit er natuurijk meer achter het team van NCP. Jorina heeft het NCP alfabet ontwikkeld dat in 26 letters laat zien wie wij zijn.

Zo houden we van hotdogs, vectoren en natuurlijk van Rotterdam. Ook zitten we graag op de racefiets, zijn we fan van Netflix en starten we de dag niet zonder yoghurt met muesli. Staat de 'F' voor funky zombi fighters, omdat we regelmatig genieten van een aflevering van The Walking Dead.

Bekijk hieronder het hele overzicht van al onze Quirks. Nieuwsgierig geworden naar onze Nose for business en Unique selling points? Neem hier dan contact met ons op, de koffie staat klaar in Het Industriegebouw!

NACP_alfabet_BLOGPOST_2.png

  

New Call-to-action

Specialist op het gebied van illustratie en huisstijl-ontwikkeling. Veelzijdige ontwerpen en de meedenker die altijd zorgt voor een design dat op alle vlakken werkt.

[Insider, Werk]