Nieuws

Nieuw Creatief Kantoor

Fotografie: Nieuw Creatief Peil

Nieuw Creatief Kantoor

15 augustus 2016

Volgende maand vieren we ons eerste jaar in het Industriegebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam. Na een korte periode in de "Penthouses" op de bovenste verdieping van het gebouw, zijn we verhuisd naar de nieuw ontworpen kantoorunits op de derde.

Het gebouw is in ere hersteld, dus hier en daar komt het industriĆ«le karakter duidelijk naar voren. In ons kantoor hebben we de vrije hand gehad om samen met onze architecte Myra de ruimte geheel passend bij Nieuw Creatief Peil als creatief bureau invulling te geven. Een pareltje al zeggen we het zelf!

Het kantoor in het echt bewonderen of ook op zoek naar zo'n gave SPRANK Lamp? We praten graag bij onder het genot van een kop koffie!

Een kijkje achter de schermen bij ons Nieuw Creatief Kantoor in Rotterdam.

BLOG_OFFICE_IMAGE1.pngBLOG_OFFICE_IMAGE2.pngBLOG_OFFICE_IMAGE3.pngBLOG_OFFICE_IMAGE4.pngBLOG_OFFICE_IMAGE5.png

 

Gratis Merkinterieur schets

Altijd opzoek naar de perfecte mix tussen commercieel en creatief, zowel intern alsook voor de klant. Ik word enthousiast van het bouwen aan de lange termijn merkstrategie door pragmatisch en resultaatgericht aan het werk te gaan met klanten. Hierover deel ik mijn ervaringen op het gebied van positionering, online marketing en strategie.

[Buro nieuws]