Nieuws

Jochem: nieuwe stagiair

Foto: Nieuw Creatief Peil (Marcella Boer)

Teamuitbreiding: alle ins en outs over Jochem

30 mei 2016

Even voorstellen: dit is onze nieuwe stagiair Jochem! Aan hem deze week het woord over zijn werk bij Nieuw Creatief Peil.

“Voor mijn studie Communication & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool zit ik momenteel in de laatste fase. Maar om mezelf binnenkort in het echte werk te kunnen storten ging ik eerst op zoek naar een afstudeerplek. Ik kwam uit bij NCP omdat ik al eens eerder contact gehad had voor een stageplek, en nu kon ik terecht voor een afstudeerstage!

Ik ben zeer enthousiast over het werk wat ik mag gaan verrichten bij NCP, het is een uitdagende opdracht. Ik kan er helaas nog niet veel over vertellen, dus dat blijft nog even een verrassing. Wat ik wel kan vertellen is dat het sowieso een opdracht is waar ik later met trots op terug kan kijken.

Als ik niet aan het afstuderen ben houd ik me vooral bezig met eigen projecten. Zo run ik een webshop waar ik t-shirts verkoop met simplistische dier illustraties die ik ontworpen heb. Naast dat het een leuk tijdverdrijf is, is het altijd mooi om te zien als iemand een shirt draagt wat door jouzelf ontworpen is. Ook ben ik zelf actief als het gaat om het ontwerpen van websites en vind ik het leuk om websites een mooie update te geven.

blog_jochem.jpeg

Ik ben zeer enthousiast over het werk wat ik mag gaan verrichten bij NCP, het is een uitdagende opdracht.

Maar genoeg multimedia, want ik zit niet mijn hele leven achter de computer. Wat ik ook nog al eens doe is naar de sportschool gaan en af en toe een Kever evenement bijwonen. Ik ben geen insectenfan maar ik heb wel een knaloranje Volkswagen Kever. Altijd leuk om andere Kever fanaten te zien rondrijden, wat dat betreft zijn we net motorrijders, want ook wij zwaaien altijd naar elkaar.

Zoals je kunt lezen, is er genoeg te vertellen over mij. Maar; nu eerst lekker knallen binnen het team van Nieuw Creatief Peil!”

 

New Call-to-action

Kirsten is actief in de communicatie en op het vlak van business development. Ze houdt zich onder andere bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en social media. Buiten werktijden is ze te vinden in de sportschool en op haar studentenvereniging.

[Werk]