Nieuws

Interieurontwerp: vergaderen in Het Industriegebouw

Als icoon van de wederopbouw, biedt het Industriegebouw plaats aan tal van bedrijven. Gebouwd in de jaren 50 als bedrijfsverzamelgebouw, is het nu weer in ere hersteld.

28 februari 2017

Teamuitbreiding: alle ins en outs over Jochem

Even voorstellen: dit is onze nieuwe stagiair Jochem! Aan hem deze week het woord over zijn werk bij Nieuw Creatief Peil.

30 mei 2016

BEBAS NEUE: het favoriete font van Myra

Onze architect Myra die zich voor NCP bezighoudt met het ontwerpen van merkinterieuren, is de volgende die in onze rubriek ‘de favoriet van’ zal vertellen van welk lettertype zij nou echt blij wordt!

14 maart 2016

Nieuw Creatief Peil in 26 letters

Bij Nieuw Creatief Peil wordt er hard gewerkt om voor al onze klanten Attention te genereren. Beginnend bij de Shaker Sessie als Kick-off, gevolgd door het Design van onder andere Logos en Websites. 

29 februari 2016

Een nieuwe plattegrond voor Rotterdam

Sinds 2013 werken wij voor Inntel Hotels. De groep met verschillende luxe hotels in Nederland vroeg ons destijds om uniformiteit in hun bestaande huisstijl te creëren.

3 december 2015

“Wat stellet nou voor dan, dat Amsterdam?”

Jules Deelder zei eens: “Je zal der maar wone an zon stinkgrach, waar de hele dag van die platboomde schuite vol Moffe en Amerikane voorbij kome drijve die je je vrete uit je bek zitte te kijke.

2 september 2015

Projectmanagement:
de kunst van het koorddansen

Bij Nieuw Creatief Peil helpen wij merken niet alleen bij hun merkstrategie en grafisch vormgeving, soms worden we ook gevraagd als projectmanager.

19 augustus 2015

Acht jaar Nieuw Creatief Peil!

Onze maandagmorgen meeting begon goed deze week. We zijn een beetje jarig, dus home made cake om te vieren dat wij alweer acht jaar bestaan.

27 juli 2015

Showcase: Cellro rebranding huisstijl

Cellro, de automatiseringsoplosser in de verspanende industrie, klopte medio vorig jaar bij ons aan met een probleem dat wij vaker horen.

20 mei 2015